(¯`·.(¯`·. (¯`·.(¯`·..::SÜPERFORUM::. .·´¯).·´¯) .·´¯).·´¯)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

(¯`·.(¯`·. (¯`·.(¯`·..::SÜPERFORUM::. .·´¯).·´¯) .·´¯).·´¯)

SÜPERFORUM

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Montoya: 'Alonso için üzülmüştüm'

YazarMesaj
Kral_78
ADMINISTRATÖR
ADMINISTRATÖR
Kral_78

Erkek
Job/hobbies : astsa
Humor : sartsat

Özellikleri
Karizma Gücü:
Montoya: 'Alonso için üzülmüştüm' Left_bar_bleue1000/1000Montoya: 'Alonso için üzülmüştüm' Empty_bar_bleue  (1000/1000)
Karizma Puanı:
Montoya: 'Alonso için üzülmüştüm' Left_bar_bleue1000/1000Montoya: 'Alonso için üzülmüştüm' Empty_bar_bleue  (1000/1000)

Montoya: 'Alonso için üzülmüştüm' Empty
MesajKonu: Montoya: 'Alonso için üzülmüştüm'   Montoya: 'Alonso için üzülmüştüm' Icon_minitimeCuma Eyl. 21, 2007 8:14 pm

[color=#CC0000]E[color:b62d=#000000:b62d]ski McLaren pilotu Juan Pablo Montoya, sezon öncesinde Lewis Hamilton'ın takım arkadaşı olacağının açıklandığını öğrendiği an Fernando Alonso için üzüldüğünü söyledi. Alonso ile takım patronu Ron Dennis arasındaki ilişkinin tüm detaylarıyla ortaya çıkmasına değinen Montoya, bu gelişmelerin de kendisi için sürpriz olmadığını ifade etti.

AP'ye demeç veren Montoya, "Fernando hoş çocuk. Renault'da 1 numaraydı. Kazanmaya ve herşeyi elde etmeye alışmıştı" dedi.

Montoya, "Ardından McLaren'a geçti. (Eşi) Connie ile; Lewis'in Alonso'nun takım arkadaşı olacağını duyduğumda, 'Oo Tanrım' diyerek olacakları önceden tahmin ettik" şeklinde konuştu.

Lewis'in "Ron'un bebeği" olması nedeniyle Alonso adına üzüldüklerini belirten Montoya, "Ron, Lewis'in tüm kariyerinde emek sahibidir. Ron, Fernando'nun değil Lewis'in kazanmasını istiyor. Ona kendi çocuğu gibi gelen Lewis'in kazandığını görmeyi tercih ediyor. Fernando ise onun için hiçbirşey" dedi.

Ron Dennis'in takımı her yönüyle kontrol altında tutmaktan hoşlandığını kaydeden Montoya, "Ron, müthiş bir insan. Fakat iki farklı kişilik. Birincisi takımına imza attığım kişi, ikincisi golf oynadığım adam. Herşeyi kontrol altında tutmak istiyor. Sanırım Fernando da buna kızıyor. Çünkü herşeyi kontrol altında bulunmasına alışmamış ve Dennis'in idare tarzından hoşlanmıyor" dedi.
http://superforum.1forum.biz
Kral_78
ADMINISTRATÖR
ADMINISTRATÖR
Kral_78

Erkek
Job/hobbies : astsa
Humor : sartsat

Özellikleri
Karizma Gücü:
Karizma Puanı:

Montoya: 'Alonso için üzülmüştüm' Empty
MesajKonu: Geri: Montoya: 'Alonso için üzülmüştüm'   Montoya: 'Alonso için üzülmüştüm' Icon_minitimeCuma Eyl. 21, 2007 8:15 pm

olmadı pardon konu çöpe
http://superforum.1forum.biz

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Alonso'nun Favorisi Hamilton