(¯`·.(¯`·. (¯`·.(¯`·..::SÜPERFORUM::. .·´¯).·´¯) .·´¯).·´¯)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

(¯`·.(¯`·. (¯`·.(¯`·..::SÜPERFORUM::. .·´¯).·´¯) .·´¯).·´¯)

SÜPERFORUM

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Hedefleri Büyük

YazarMesaj
michale
Süper Moderatör
Süper Moderatör
michale

Erkek

Özellikleri
Karizma Gücü:
Hedefleri Büyük Left_bar_bleue33/100Hedefleri Büyük Empty_bar_bleue  (33/100)
Karizma Puanı:
Hedefleri Büyük Left_bar_bleue35/100Hedefleri Büyük Empty_bar_bleue  (35/100)

Hedefleri Büyük Empty
MesajKonu: Hedefleri Büyük   Hedefleri Büyük Icon_minitimeCuma Ağus. 03, 2007 4:03 pm

Hedefleri Büyük Ercument4
Climamio Bologna’nın Türk Coach’u Ergin Ataman, “Orta sıralardaki takımı sezon sonunda şampiyon yapacağım” dedi.
İtalya’da çok mutlu

Türk basketbolunun İtalya’daki temsilcilerinden antrenör Ergin Ataman, “Hedefimde hem lig, hem de Avrupa Ligi’nde şampiyon olmak var” dedi. İtalya’da basketbolun çok sevildiğinin altını çizen başarılı teknik adam, “İtalya’ya çok alıştım. Önemli sayılabilecek hiçbir sıkıntı yaşamıyorum. İnsanların bana yaklaşımları, tavırları oldukça olumlu. Tek özlediğim şey ülkem. Bu sezon çalıştırdığım takım İtalya liginde orta sıralarda. Ancak ben bu takımla şampiyon olmak, gelecek yıl da Avrupa’da zirveye çıkmak istiyorum” dedi.

Türk oyuncu alacak

Türkiye Basketbol Ligi’ndeki kalitenin iyi seviyede olduğunun altını çizen Ataman, özellikle milli takımın başarısının Türk basketbolunun gelişmesi açısından önemli olduğunu belirterek, “Ben yeni takımımın kadrosuna sezon başında Ender Aslan’ı dahil etmek istedim, ancak İspanyol ekibi Tau Ceramica elini çabuk tutup Olimpia takımında oynayan Ender’i transfer ettiler. Önümüzdeki yıl Türkiye’den İtalya Ligi’nde benimle birlikte mücadele edecek birkaç oyuncu almayı düşünüyorum” diye konuştu.

FANATİK
Hedefleri Büyük Ergin24 Hedefleri Büyük Ercument4

Hedefleri Büyük
1 sayfadaki 1 sayfası