(¯`·.(¯`·. (¯`·.(¯`·..::SÜPERFORUM::. .·´¯).·´¯) .·´¯).·´¯)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

(¯`·.(¯`·. (¯`·.(¯`·..::SÜPERFORUM::. .·´¯).·´¯) .·´¯).·´¯)

SÜPERFORUM

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Umarım CSKA Beni Kovmaz

YazarMesaj
michale
Süper Moderatör
Süper Moderatör
michale

Erkek

Özellikleri
Karizma Gücü:
Umarım CSKA Beni Kovmaz Left_bar_bleue33/100Umarım CSKA Beni Kovmaz Empty_bar_bleue  (33/100)
Karizma Puanı:
Umarım CSKA Beni Kovmaz Left_bar_bleue35/100Umarım CSKA Beni Kovmaz Empty_bar_bleue  (35/100)

Umarım CSKA Beni Kovmaz Empty
MesajKonu: Umarım CSKA Beni Kovmaz   Umarım CSKA Beni Kovmaz Icon_minitimeCuma Ağus. 03, 2007 3:53 pm

Umarım CSKA Beni Kovmaz 4840_B_ettore_messina001
CSKA Moskova ile Euroleague şampiyonluğunu son maçta kaçıran İtalyan coach Ettore Messina, sezon sonu için adının Toronto Raptors ile anılması hakkında konuştu.
Hayatın tuhaf olduğunu ifade eden İtalyan coach alınan sonuç sonrası büyük yatırımlar yaparak sezona giren CSKA Moskova tarafından kovulmamayı umut ettiğini belirtti.

Toronto Raptors'daki coach arayışı için adının adaylar arasında geçmesi ile ilgili bir soruya ilginç bir yanıt veren Messina, Raptors Genel Menajeri Maurizio Gherardini'nin kendisine hediye ettiği Toronto Raptors tişörtü ile toplantıya katılıp medya mensuplarına haber malzemesi vermeyi düşündüğünü ancak daha sonra bu kararından vazgeçtiğini söyledi.

Bu yanıt sonrası NBA'de çalışmaya soğuk bakmadığı yorumları yapılan Messina'nın böyle bir teklif alması durumunda olumsuz yanıt vermeyebileceği kulislerde konuşuluyor.

Bu arada aynı sorunun Euroleague şampiyonu Panathinaikos'un Sırp coachu Zelimir Obradovic'e sorulması üzerine kurt coach, Yoncalar ile bir yıllık kontratının daha olduğunu ve Avrupa'da olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ve bu kıtada oynanan basketbolu sevdiğini ifade etti ve NBA'de görev almayı hiç bir zaman düşünmediğini belirtti.

Umarım CSKA Beni Kovmaz
1 sayfadaki 1 sayfası