(¯`·.(¯`·. (¯`·.(¯`·..::SÜPERFORUM::. .·´¯).·´¯) .·´¯).·´¯)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

(¯`·.(¯`·. (¯`·.(¯`·..::SÜPERFORUM::. .·´¯).·´¯) .·´¯).·´¯)

SÜPERFORUM

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

TAYLAND'LI İLK GP PİLOTU

YazarMesaj
michale
Süper Moderatör
Süper Moderatör
michale

Erkek

Özellikleri
Karizma Gücü:
TAYLAND'LI İLK GP PİLOTU Left_bar_bleue33/100TAYLAND'LI İLK GP PİLOTU Empty_bar_bleue  (33/100)
Karizma Puanı:
TAYLAND'LI İLK GP PİLOTU Left_bar_bleue35/100TAYLAND'LI İLK GP PİLOTU Empty_bar_bleue  (35/100)

TAYLAND'LI İLK GP PİLOTU Empty
MesajKonu: TAYLAND'LI İLK GP PİLOTU   TAYLAND'LI İLK GP PİLOTU Icon_minitimeCuma Ağus. 03, 2007 3:35 pm

TAYLAND'LI İLK GP PİLOTU Thailand_Custom_
Ratthapark Wilairot,GP şampiyonasında tam zamanlı olarak yarışacak ilk Taylandlı pilot olarak tarihe geçti.

Wilairot,imzaladığı anlaşma ile 250cc Şampiyonasında,İspanyol takımı "Stop And Go Racing Team" için yarışacak.Anlaşma Stop And Go ve A.P Honda Thailand ile yapıldı ve Wilairot Honda RS 250R motosikleti ile yarışacak.

Ratthapark Wilairot;Bu benim için bir hayalin gerçekleşmesi,çok heyecanlıyım,çünkü bu çocukluğumdan beri hayalini kurduğum birşey.

250cc Dünya Şampiyonasında yarışacağım ve Stop And Go'ya bana olan inançları için,Honda'ya da verdikleri destek için teşekkür ediyorum.

Ocak'ta Wilairot,İspanya'ya gidecek ve 2007 yılına hazırlanmak için, antremanlara başlayaca

TAYLAND'LI İLK GP PİLOTU
1 sayfadaki 1 sayfası